Projektet e fundit

Te rejat e fundit

Solid Web Solutions for High Traffic Websites

Going far beyond the concept of a traditional web firm, we offer innovative services for the...

[more]
.AL domain

Rreth nesh

 

Gorani Technology është një shoqëri profesionale e ndërtuar nga specialistë që vijnë nga fushat tradicionale të komunikimit dhe informatikes.

 

Bashkimi i këtyre dy kompetencave, ka vënë në jetë një grup pune të cilesisë së lartë, me një strukturë të kompletuar dhe dinamike, për tu përballur sukseshem me cdo sektor multimedial.

 

Eksperienca disa vjecare në sektorin e webit, integrimit te sistemeve dhe grafikës multimediale e ben shoqerinë tonë një zgjedhje të duhur për tu ndeshur me sfidat e tregut të sotshëm dhe të ardhshëm.


Besueshmëria dhe vazhdimësia cilësore e shërbimeve që ofrojmë, janë pika kyce ku bazohemi për të ndërtuar relata afatgjata me klientët dhe bashkëpuntorët tanë.

 

Suksesi jonë qëndron në korrektesën maksimale për te propozuar zgjidhjen e duhur dhe ekuilibrin e arritur ndërmjet produktit që ofrohet dhe cmimit te tij.